Unicum E2 4 - 2  BAS JO11-2
14-3-2009
Sportpark Schouw, Schouw 54-13 Lelystad

GESTREDEN MAAR HELAAS GEEN PUNTEN

Unicum had de week er voor een goed resultaat neer gezet door AsvD e3 met 4-2 te verslaan. De strategie was de bal meteen af te pakken zodra ze die in bezit hadden en er zelf snel uit te komen en proberen te scoren. Dat betekent hard werken. De eerste helft gebeurde dat ook goed. Het was een hele klus voor Unicum om de bal het doel in te krijgen en dat lukte ze tot de rust niet! De laatste 5 minuten van de eerste helft waren wel spannend want de eerste vermoeidheid sloop in de ploeg waardoor ze wat makkelijker voor het doel kwamen. Door het keeperswerk en de paal bleven we de 0 houden en hadden we eigenlijk geen kans gehad.

In de rust vroegen we ons nog af of we wel zouden scoren deze wedstrijd. En gelijk binnen een halve minuut na rust ging Patrick over links op het doel af en schoot de bal beheerst in het doel 0-1! Vrij snel daarna scoorde Unicum tegen en was het snel gelijk. Toch groeide we in de wedstrijd en waren we meer op de helft van de tegenstander. Zo kwamen we weer snel op voorsprong door een goede combinatie tussen Ruben en Patrick. Patrick gaf de pass naar Ruben die mooi vrij stond voor het doel en de bal in het net schopte 1-2! Die stand hielden we 10 minuten vast en we waren echt leuk bezig. Goede combinaties op rechts en snelle omschakelingen. Het was moeilijk vol te houden en 10 minuten voor tijd maakten ze de gelijkmaker. Een vrije trap niet ver voor het doel en die over onze muur werd geschoten, werd door Wesley goed tegen gehouden. Drie minuten voor tijd maakte Unicum de 3-2 met een fraaie onhoudbare kopbal. We kregen ook nog een vrije trap niet ver voor het doel die werd over geschoten. En in de laatste minuut maakten ze de 4-2.

We waren zeer te spreken over het moedige spel en de vechtlust. Daar gaan we echt nog punten mee pakken! Richard bedankt voor het vlaggen!