BAS JO11-2 - ASV Dronten E4
[Vriend]

BASe2 GEEFT WINST UIT HANDEN

21 maart 2009

Reaal had hetzelfde aantal punten als wij: 3 punten uit 4 wedstrijden. Er waren mogelijkheden om drie punten te pakken dus. Het was Scot zijn beurt om Lees Verder >

GESTREDEN MAAR HELAAS GEEN PUNTEN

14 maart 2009

Unicum had de week er voor een goed resultaat neer gezet door AsvD e3 met 4-2 te verslaan. De strategie was de bal meteen af te pakken zodra ze die in Lees Verder >

WE KUNNEN ZEKER WINNEN

7 maart 2009

7 maart 2009 BAS e2 – SVL e6 3-2 (0-2) Als er punten gepakt moeten worden dan moet SVL e6 verslagen worden! Fijn dat Hidde zich toch meldde zaterd Lees Verder >

ASV Dronten E3 - BAS E2 7-2

28 februari 2009

Helaas hebben we de 2e competitiewedstrijd verloren. Net als tegen ZAC was de 2e helft fataal. We hebben met 7-2 verloren maar stonden bij de rust met Lees Verder >

7 februari 2009

7 februari 2009 ZAC e3 – BAS e2 9-6 Om half tien moesten we aftrappen op het kunstgras van ZAC in Zwolle. Er volgde een spannende strijd tot in he Lees Verder >

SAMEN STERK BAS E2 WINT VAN GO AHEAD

25 oktober 2008

Een mooie zonnige zaterdag en we vetrokken met een behoorlijk wat fans om kwart voor negen naar Go Ahead om daar tegen de E2 te spelen. Voor het eerst Lees Verder >

BAS E2 - IJVV E3

11 oktober 2008

Door de vele doelpunten ben ik het spoor een beetje bijster. Ik zal daarom evenopschrijven wie wanneer scoorde. Top wedstrijd super. 1-0 5e Hidd Lees Verder >