Vriendschappelijke wedstrijd
21-8-2008
Sportpark Schouw, Schouw 54-13 Lelystad

BAS E2 goed van start

Op 21 augustus vertrokken we 's avonds met 16 e-spelers naar Lelystad om daar tegen de e1 en e2 van Unicem te spelen. De eerste oefenwedstrijden van het seizoen. Voor veel spelers toch een spannende wedstrijd omdat de laatste beslissingen nog moesten vallen wie er naar de e1 of e2 ging.
Onze e2 startte met de volgende opstelling: Wesley (keeper), Hidde en Walid (verdediging), Marije en Patrick en Marcel (middenveld) en Ruben (spits). Rick was de eerste reserve. Achteraf gezien bijna de latere e2 zal blijken. Voor deze wedstrijd (want hij voelde het wel enigzins aankomen) was Huib de leider van e2 met in de eerste helft de ondersteuning van Stefan Vuijk en in de tweede helft van Marc Schaap. Dank daarvoor jongens.
De eerste helft verliep natuurlijk wat onwennig omdat sommigen echt voor de eerste keer voetbalden samen. Walid was verrast door z'n 'nieuwe' positie maar ja we hadden zoveel aanvallende spelers. Iedereen was enorm gedreven goed te presteren. Het weerhield Walid er niet van om de enige treffer in de eerste helft te scoren. Iedereen was enorm gedreven goed te presteren en dat resulteerde in meerdere goede kansen. De ruststand was 1-1.
In de tweede helft hadden we een totaal andere opstelling omdat er nog veel spelers zich moesten laten zien in de e1. Hidde, Rick, Walid, Patrick en Marcel speelden daar dan ook de tweede helft. Sven, Karst, Yoran, Scot en Jerry kwamen er voor in de plaats. Het was opnieuw wennen maar ook nu was iedereen gedreven en dat brak de tegenstander op. Het middenveld werd ons domein en zo kon de eindstand na scores van Sven, Ruben en Karst uitlopen naar 2-4 en was de oefenwedstrijd gewonnen. Geweldig al die inzet!
Na deze wedstrijd werd de e1 selectie bekend gemaakt. Voor Patrick, Rick, Walid en Hidde was dat natuurlijk toch best wel een beetje een teleurstelling maar het was echt bijzonder goed hoe ze reageerden. Met veel zin zijn ze bij de e2 gekomen en gaan we er met Tom, Marije, Wesley en Ruben een leuk seizoen van maken. Welkom!!