BAS JO11-2 - Unicum JO11-5 : 2-6

BAS JO11-2 2 - 6 (0 - 4) Unicum JO11-5
6-11-2021, 09:00 uur

Twee gezichten

De wedstrijd van afgelopen zaterdag was er 1 met twee gezichten, De eerste helft: 0-4 verloren, de tweede helft: 2-2 en dus een eindstand van 2-6.

Iedereen was aanwezig dus we hadden 1 wissel. Qishaino was iets later en begon op de bank. James wilde graag eens op het middenveld spelen en de andere spelers hadden met elkaar bepaald dat Tijn en Duuk elk een helft zouden gaan keepen. Tijn startte op doel, Duuk in de verdediging en James stond midden-mid. Een flinke aanpassing die niet helemaal goed uitpakte.

Unicum was beter maar BAS was ook niet zo sterk als eerder dit seizoen. Iedereen was steeds een stapje te laat en er was geen houden aan. Heel snel nam Unicum afstand. Het werd 0-1, 0-2, 0-3 en 0-4. James vroeg of hij toch weer achterin mocht spelen en toen ging het al iets beter.

In de rust besloot coach Ane om Duuk niet te laten keepen maar de moegestreden Qishaino op doel te zetten. Duuk en Tijn met Joran op het middenveld, Lucas en James achterin en Yarah, Marcel en Kacper afwisselend voorin. Dit ging veel beter. BAS nam de wedstrijd in handen en kreeg kans na kans. Eigenlijk elke speler kreeg 1 of meer kansen. Tijn scoorde uiteindelijk een doelpunt: 1-4. BAS bleef kansen krijgen maar de bal wilde niet in het doel. Totdat Kacper goed vrij liep en in staat werd gesteld om de 2-4 te maken. Zou het dan toch? Er kwamen nog heel veel kansen. Maar helaas.

Unicum scoorde de 2-5 en BAS gaf zich gewonnen. Voor de statistieken werd het nog 2-6. Helaas, weer verloren. Maar gelukkig een prima tweede helft, dit geeft toch mogelijkheden. Zaterdag een nieuwe kans, uit naar svLelystad.