Batavia '90 JO11-2 8 - 5  BAS JO11-2
20-10-2018, 11:00 uur
De Doggersbank, Getijdenlaan Lelystad

Net te sterk

Vandaag stond er een bekerwedstrijd op het programma. Een uitwedstrijd naar Batavia tegen de JO11-2. Dit team speelt ook bij ons in de competitie en staat op de 2e plaats. Dit betekende dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden.

Zodra de wedstrijd begint begon Batavia al flink druk te zetten. Meteen was te zien dat BAS hier wel van schrok en hielt zich in, dit zag je ook aan het spel.

Na 2 a 3 minuten stonden we al 1-0 achter. Meerdere ballen werden achterin verspeeld en kwamen constant in de voeten van de tegenstander. Al gauw werd het 2-0. We kwamen nog terug op een 2-1 en uiteindelijk 3-2.

Batavia leek er een beetje achter te komen wat onze zwakke punten waren en maakte hier mooi gebruik van uiteindelijk volgde de 4-2, 5-2 en 6-2 in de eerste helft. De wedstrijd was eigenlijk al een beetje gespeeld.

De 2de helft behaalde we een beter resultaat. Batavia scoorde maar daarna hadden wij nog 2 doelpunten. Er werd beter overgespeeld en verdedigd en hierdoor creëerde we ook meer kansen. Batavia speelde wat rommeliger. Echter kwamen we niet terug in de wedstrijd en werd de eindstand bepaald met 8-5.