BAS JO11-2 - ASV Dronten JO11-4 : 1-12

BAS JO11-2 1 - 12  ASV Dronten JO11-4
17-11-2018, 09:00 uur

Dik verloren maar toch plezier!

Afgelopen zaterdag stond er weer een wedstrijd op het programma! BAS JO11-2 - ASVD JO11-4.

ASVD stond 1 plek onder BAS dus we gingen er van uit dat dit een spannende wedstrijd ging worden...

De wedstrijd begon en we zagen al meteen dat ASVD hier kwam om te winnen. Ze bleven maar aanvallen, maar de bal wou er bij ons maar niet in. Na wat enkele minuten stond BAS toch 0-1 achter, maar kwam terug op een 1-1. Konden we dan toch de 3 punten in Biddinghuizen houden??

BAS zakte iets in en ASVD maakte hier goed gebruik van. In deze wedstrijd waren zij de betere ploeg met hele mooie acties in de aanval. Hier hadden wij niks tegen te vertellen en we werden compleet weggespeeld. In de rust moesten de trainers hier wat aan gaan doen...

De spelers hadden in de rust een hele preek verwacht wat we allemaal beter konden doen. We stonden 1-5 achter ondertussen en het was eigenlijk niet de bedoeling dat we met verlies van het veld af zouden gaan.

De trainers wisten wel beter en zagen dat we tegen ASVD de mindere ploeg waren. Dus we gingen een beetje spelen met de opstelling. Uiteraard gaat het uiteindelijk om plezier en niet om winnen en verliezen. Dus Oscar de spits ging op het doel. Darren ging het veld in en Jan... Ja we hebben maar tegen Jan gezegd dat hij maar een omhaal mag proberen.

De 2de helft ging er uiteindelijk ook een stuk leuker aan toe. En Jan deed heel goed wat hem gezegd werd. Hij heeft meerdere malen de omhaal geprobeerd en hele mooie koprollen gemaakt over het veld. Oscar stond zijn mannetje in het doel en heeft meerdere kansen op het doel tegengehouden van ASVD. Uiteindelijk stond iedereen in de aanval en waren de verdedigers opeens verdwenen! Hierdoor dacht ASVD nog een doelpunt te maken maar deze werd tegengehouden door onze keeper.

Het fluitsignaal naderde en iedereen van BAS genoot van de wedstrijd. We hadden nog wat leuke acties richting het doel van ASVD maar helaas ze waren te sterk.

Bij de penalty's werd er ook gelachen en ze probeerde de doelpunten zo mooi mogelijk te maken. Ook was het mooi om te zien dat de tegenstander hier heel leuk aan mee deed. Maar het belangrijkste was... er liepen 9 lachende gezichten van het veld af met de grootste lol.