BAS JO11-2 - Unicum JO11-4 : 3-1

BAS JO11-2 3 - 1  Unicum JO11-4
3-11-2018, 09:00 uur

Puur geluk

Vandaag stond er weer een wedstrijd op het programma. BAS JO11-2-Unicum JO11-4. De ploeg uit Lelystad stond op de 7de plek dus er werd al een beetje uitgegaan van winst.

Toen de wedstrijd begon werd het tegenovergestelde bewezen. Unicum bleef maar in de aanval en BAS had eigenlijk de eerste helft van de wedstrijd niks te vertellen. Toch bleef de eerste helft toch op 0-0. Gelukkig hadden we soms een extra speler van Unicum die ons goed hielp met verdedigen voor het doel.

In de rust deed Patrick zijn woord aan de spelers. We moesten meer gefocust spelen en meer druk zetten op de tegenstander mochten we toch een kans willen maken om op voorsprong te kunnen komen.

Zodra de 2de helft begon zagen we al iets verandering in het veld. Tishaeden hielp mee met de verdediging en ook Robin en Nizbeth stonden scherper te spelen. Echter hadden we de eerste 10 minuten nog geen kans gecreëerd... Uiteindelijk zag BAS een opening en ging in de aanval. Helaas werd deze door de keeper gestopt. Altans dat dachten we. De keeper maakte een blunder en de verdediging schoot hem te hulp. Helaas tikte een van de spelers de bal in het eigen doel 1-0!

Het geluk stond aan onze zijde want eigenlijk hadden we al 0-15 achter moeten staan. De voorsprong werd redelijk lang vast gehouden, maar Unicum wist toch nog een doelpuntje mee te pikken en waren vastberaden om te winnen. Hierdoor bleven ze druk zetten, maar de ijzersterke verdediging liet de bal er niet door. Ook keepte Darren volgens mij de beste wedstrijd die hij ooit gespeeld heeft.

Uiteindelijk kwam BAS terug in de wedstrijd en kregen een corner mee. Jan mocht de corner nemen en luisterde gelukkig niet naar Patrick waardoor hij de bal vanaf de lijn heel mooi in een keer in het doel krulde.

De laatste actie was van Tishaeden die 1 op 1 met de keeper stond en de bal heel netjes in de hoek van het doel schoot.

De wedstrijd werd met heel veel geluk gewonnen met 3-1. 17 november moeten wij tegen ASVD JO11-4 spelen die 3de op de ranglijst staat.