BAS JO11-2 - Hierden JO11-3 : 16-1

BAS JO11-2 16 - 1  Hierden JO11-3
29-9-2018, 09:00 uur

In de eerste 15 min al bepaald

Vandaag ging de 2e competitie weer van start. BAS JO11-2 tegen Hierden JO11-3! Hierden had vorige week een nederlaag van 14-3 tegen Lelystad dus de verwachting op de winst was al hoog.

In de eerste 15 minuten begon BAS al sterk. Meerdere acties werden voorin gemaakt en ook stond de verdediging heel erg sterk. Hierin zag je ook al resultaat. Na 15 minuten stond BAS al 5-0 voor! Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen...

We hadden 4 wissels voor de wedstrijd. Eigenlijk iets te veel, maar de trainers wouden toch iedereen even veel speeltijd geven dus in elke rust werd er gewisseld.

In het 2e deel van de 15 minuten hadden we het toch iets zwaarder. Hierden werd heel erg onderschat en iedereen begon iets meer voor zich zelf te spelen en de verdediging kakte iets in. Dit was te zien. We kregen toch een doelpunt tegen en maakte er zelf in die 15 minuten ook maar 1. Hier moest in de rust wat aan gedaan worden.

In de rust werd iedereen goed aangesproken. Ook al stonden we al met 6-1 voor het spel kon veel beter! We moesten scherper zijn en meer overspelen mochten we de afstand met Hierden willen vergroten.

Het 3de kwartier zagen we al veel meer verbetering. Het middenveld kwam vaker helpen met verdedigen en voorin werd er veel vaker gespeeld. de 7-1 en 8-1 volgde al snel en we waren nog lang niet klaar. De doelpunten bleven Hierden maar om de oren vliegen ook in het laatste kwartier van de wedstrijd.

Uiteindelijk werd de eindstand bepaald met 16-1. Dit is een duidelijke overwinning en hopelijk hebben we volgende week meer tegenstand tegen ESC.