Swift '64 JO11-2 9 - 5  BAS JO11-2
8-9-2018, 09:45 uur
Sportpark Swift ’64, Sportweg 6 Swifterbant

Eerste bekerwedstrijd

De eerste bekerwedstrijd van het seizoen is weer aangebroken. Ditmaal zoals verwacht tegen een sterke tegenstander Swift`64 JO11-2. Vanuit de kleedkamer werd het team goed toegesproken en werd de opstelling doorgenomen.

Bij de warming up was al te zien dat de jongens en dames van BAS er weer vol op zin in hadden.

De wedstrijd begint... Meteen was te zien dat Swift niet in hield en was zeker de eerste 10 minuten van de wedstrijd sterker. De verdediging stond niet sterk en hier maakte Swift optimaal gebruik van. Gelukkig stond Elnatan uitstekend te keepen.

Na de 10 minuten kwam BAS terug in het spel. En kregen we meerdere kansen. 1 hiervan werd goed benut en Oskar die schoot de bal keurig in de hoek 0-1! Even was het evenwicht in de wedstrijd hersteld, maar ook Swift zag een kans op het doel en hierdoor werd het 1-1. BAS kreeg nog meerdere kansen op het doel de eerste helft, maar de bal wou maar niet in het goal. Swift had echter meer gelukt en de eerste helft eindigde met 3-1 achterstand.

De tweede helft begint....

Swift ging er meteen weer vol in maar wist niet te scoren. BAS heeft deze helft meer geluk en het lukte nogmaals Oskar om nog 2 doelpunten te maken. Hierdoor stonden we weer gelijk. Het ging hard tegen hard. De verdediging had zijn plek iets meer gevonden waardoor er goede acties achterin werden uitgevoerd. Maar helaas... Swift liet zich toch van zijn betere kant zien en wist nog maar liefs 6 doelpunten te maken in de 2de helft. Zelf lukte het BAS om nog 2 doelpunten te maken. 1 doelpunt van Oskar en 1 doelpunt van Sam.

Het team heeft goed zijn best gedaan, maar er is ook te zien dat er nog heel veel verbetering nodig is om in de top 5 te eindigen van de 4de klasse.

Over 2 weken moeten wij weer tegen Swift. Hopelijk zijn de rollen dan omgedraaid en kunnen wij met de 3 punten terug naar Biddinghuizen.