BAS JO11-2 - Horst FC E5 : 4-5

BAS JO11-2 4 - 5 (1 - 3) Horst FC E5
4-4-2015, 08:30 uur

BAS E2 weet zich terug in de wedstrijd te spelen

Vandaag stond de wedstrijd tegen FC Horst E5 op het programma. Het was te verwachten dat het een pittige wedstrijd zal worden aangezien we daar in de najaar competitie met een 3-6 van verloren hadden.

Debbie en Daphne hebben, mede op verzoek van de spelers, het aanwijzen van een aanvoerder ingevoerd. Degene die veel inzet laat zien in de vorige wedstrijd en de trainingen zal de aanvoerdersband mogen dragen. Silvijn mocht door zijn inzet en een topwedstrijd van vorige week deze wedstrijd de aanvoerder zijn.

Ruim voor 9:00 uur werd er afgetrapt. Of dat de reden was dat BAS E2 tegen Horst E5 wat slap begon, zal nooit duidelijk worden, maar het was Horst E5 dat van het begin af aan het initiatief nam. De spelers van BAS E2 waren veelal een stapje te laat of vonden het niet nodig om een stapje extra te doen. Bij rust stond er dan ook een 1-3 op het scorebord in het voordeel van Horst E5. BAS E2 wist in de eerste helft maar één goede aanval op de mat te leggen, wat wel meteen een doelpunt opleverde. Een mooie pass van Lianne werd door Lars achter de Horster doelman gewerkt.

In de rust werden de jongens en meiden goed toegesproken door Debbie en Daphne. Het verzoek om er een tandje bij te doen. Toch was het Horst E5 dat keeper Silvijn voor een vierde keer de gang naar het net liet maken. Daar waar Horst E5 dacht dat de wedstrijd gespeeld was, dacht BAS E2 er toch duidelijk anders over. In een mum van tijd wist BAS E2 drie keer het net te vinden. Jip wist twee keer de Horster doelman te verschalken en Lars éénmaal. Met een 4-4 stand op het scorebord gingen beiden teams op zoek naar de overwinning. Helaas was het Horst E5 dat nog éénmaal doel wist te treffen. Eindstand 4-5.

BAS E2 heeft laten zien dat ze de afgelopen tijd als team gegroeid zijn. Nu is het een mooie uitdaging om beide helften goed te spelen, dan worden dit soort wedstrijden ‘gewoon’ gewonnen. Ook de tegenslag van een tegendoelpunt moeten ze het leren om daarna gewoon door te blijven voetballen en niet gelijk de koppies te laten zakken!!!

Komende woensdag 8 april 2015 staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Om 18:30 wordt thuis afgetrapt tegen Hierden E4.

Daphne Grafhorst

Jip Ziengs

Lars Fidder

BAS JO11-2 - HORST FC E5: 4 - 5 (1 - 3)

3' doelpunt 0 - 1
13' doelpunt 0 - 2
14' doelpunt 0 - 3
22' doelpunt 1 - 3  Lars Fidder (Lianne Grafhorst)

28' doelpunt 1 - 4
32' doelpunt 2 - 4  Jip Ziengs (-)
40' doelpunt 3 - 4  Jip Ziengs (Lars Fidder)
41' doelpunt 4 - 4  Lars Fidder (Lianne Grafhorst)