BAS JO11-2 - Unicum E5 : 4-2

BAS JO11-2 4 - 2 (3 - 0) Unicum E5
28-3-2015, 09:00 uur

Hard werken van BAS E2 wordt beloond!

Als ik dit schrijf ben ik nog aan het nagenieten van de wedstrijd BAS E2 tegen Unicum E5. Hoe hard jullie wel niet gewerkt hebben, TOP!!!

BAS E2 gaf goed druk, zowel door de verdedigers als de aanvallers, op de tegenstander waardoor die er in de eerste helft niet doorheen kwam. Zelf had BAS E2 snelle en gevaarlijke uitvallen. In de 2e minuut plaatste Lianne een hard schot die door de keeper niet goed verwerkt kon worden. Mart stond op de juiste plek om alsnog de bal in de goal te schieten, 1-0.

Het was heel mooi om te zien hoe onze jongens en meisjes de aanwijzingen volgde die ze van hun leiders hadden meegekregen. Bente heeft zich prima stand gehouden op een nieuwe positie in de verdediging. Zoë, Olaf en Tim complementeerden de verdediging aan Biddinghuizer kant. Op het middenveld stonden Mart en Lianne goed en hield Lars de verdediging van Unicum E5 lekker bezig.

Voor de rust werd er door BAS E2 nog twee keer gescoord. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS E2 waren Mart (met een kopbal na een mooie corner van Lianne) en Lars. Een mooie 3-0 ruststand, wel wat geflatteerd, maar niemand in het Biddinghuizer kamp die daarom maalde.

Na rust een mooi op een neer gaande wedstrijd met kansen voor beide doelen. Het was wederom BAS E2 dat het doel wist te vinden. Een mooie dieptepass van Tim werd door Lars omgezet in een 4-0 voorsprong. De wedstrijd leek gespeeld, maar het was Unicum E5 dat de spanning terugbracht door twee keer te scoren in zeer korte tijd: 4-2. Gelukkig voor BAS E2 bleef het hierbij.

Na afloop blije en vrolijke gezichten in het Biddinghuizer kamp. Ook de tweede competitiewedstrijd werd in een mooie overwinning omgezet. Klasse gedaan jongens en meiden. Top!!!

Daphne Grafhorst

Lars Fidder

Mart Leendertse

BAS JO11-2 - UNICUM E5: 4 - 2 (3 - 0)

2' doelpunt 1 - 0  Mart Leendertse (Lianne Grafhorst)
7' doelpunt 2 - 0  Mart Leendertse (Lianne Grafhorst)
16' doelpunt 3 - 0  Lars Fidder (Mart Leendertse)

45' doelpunt 4 - 0  Lars Fidder (Tim van Riel)