7-3-2015, 09:00 uur

BAS E2 boekt moeizame overwinning

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen heeft BAS E2 moeizaam gewonnen van Zeewolde E11. De spelers waren nog niet erg alert en op elkaar ingespeeld.

Aangezien er drie spelers van BAS E2 last hadden van hun enkel en we een speler aan BAS E1 moesten uitlenen, hadden de leiders van BAS E2 extra spelers opgeroepen. Zowel Kevin Lans als Jasper van Diepen kwamen ons elftal versterken. Onze dank hiervoor!

De eerste helft waren er kansen aan beide kanten waarbij vooral de hoekschoppen gevaarlijk waren. In de tweede helft komen we met wat pech op een 0-1 achterstand. Iets wat onze jongens en meiden een boost gaf om er een schepje bovenop te doen. Binnen drie minuten weten we de stand om te buigen naar een 2-1 voorsprong door goals van Mart en Kevin. De laatste goal kwam voort door een mooie assist van Jip.

BAS E2 heeft er met zijn allen hard voor geknokt om de punten binnen te halen, maar ik wil de complimenten uitspreken voor het goede verdedigende werk van Zoë vandaag, klasse gedaan meiske!!

Voor de start van de competitie zijn drie punten binnen halen een prima begin en geeft vertrouwen voor het vervolg! Volgende week moeten we aantreden voor kwart finale van de beker tegen Nunspeet E5. De halve finale is binnen handbereik, maar dan moeten we met zijn alle die dag gaan knallen!! De leiders hopen ook op veel supporters langs de lijn om onze jongens en meiden te ondersteunen.

Forza BAS E2!!!

Daphne Grafhorst

Kevin Lans

Mart Leendertse

BAS JO11-2 - ZEEWOLDE E11: 2 - 1 (0 - 0)

40' doelpunt 0 - 1
42' doelpunt 1 - 1  Mart Leendertse (-)
44' doelpunt 2 - 1  Kevin Lans (Jip Ziengs)

Opstelling BAS JO11-2 (1-3-3):