Lelystad '67 E9 3 - 1 (0 - 1) BAS JO11-2
15-4-2015, 18:30 uur
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

BAS E2 laat twee verschillende helften zien.

Woensdagavond stond er wederom een inhaalwedstrijd voor BAS E2 op het programma. Ditmaal werden we verwacht in Lelystad voor de wedstrijd tegen sv Lelystad E9.

De eerste helft ging voor BAS E2 goed. Onze jongens en meiden wisten kansen te creëren en snel druk op de tegenstander te zetten. De kansen omzetten in doelpunten ging alleen wat lastiger, tot de 17e minuut. Lars wist met een goede individuele actie op rechts twee tegenstanders te passeren en met een uitgemeten pass Jip te bedienen en hij haalt genadeloos uit. De doelman van de tegenstander had geen kans 0-1.

De wedstrijd blijft onder controle van BAS E2, al probeert de scheidsrechter BAS te ontregelen (Sorry, ik mag het niet zeggen, maar het was gewoon een thuisfluiter) In de 33e minuut blaast de scheidsrechter onnodig af. Geeft een scheidsrechter bal aan BAS en deze wordt terug gespeeld op onze keeper. In profwedstrijden blijft de tegenstander van zo'n bal af, maar hier greep de tegenstander zijn kans. sv Lelystad E9 weet hieruit te scoren en zo staat het in de 33e minuut 1-1.

Dat BAS E2 met tegenslag nog niet goed om kan gaan was gelijk duidelijk. De koppies gingen weer hangen en binnen 12 minuten weet sv Lelystad E9 een 0-1 om te buigen in een 3-1. BAS E2 probeerde het nog wel, maar konden niet meer op tegen de fysiek spelende tegenstander.

Komende zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma. Weer tegen sv Lelystad, maar nu het team E8. Koppies omhoog houden jongens en meiden en lekker voetballen!!!

Daphne Grafhorst

Jip Ziengs

LELYSTAD '67 E9 - BAS JO11-2: 3 - 1 (0 - 1)

17' doelpunt 0 - 1  Jip Ziengs (Lars Fidder)