BAS JO11-2 - BAS E3 : 4-1

BAS JO11-2 4 - 1 (3 - 1) BAS E3
17-1-2015, 09:00 uur

Oefenwedstrijd met de nodige spanning

De eerste oefenwedstrijd na de winterstop was er één waar onze spelers toch wel gespannen over waren. Tegenstander was BAS E3 die er natuurlijk op gebrand was om BAS E2 te verslaan.

De eerste tien minuten was voor BAS E3. Het spel werd vooral gespeeld op de helft van BAS E2 en onze verdediging stond flink onder druk. Echt grote kansen wist BAS E3 echter niet te creëren. Na tien minuten was het BAS E2 dat de score wist te openen. Met de nodige geluk was het Lars die keeper van BAS E3, Jay, wist te verschalken. Nog geen minuut later lag nummer twee in het doel. Lianne wist met een hard schot de keeper voor de tweede keer het nakijken te geven. De verdediging van BAS E2 hield verder goed stand en als er al een bal doorkwam was het Silvijn die op zijn post stond. Na ongeveer twintig minuten was het Jip die het derde doelpunten voor BAS E2 op het scorebord zette. Voor de rust werd er nog eenmaal gescoord. Met een fantastisch schot in de kruising wist Lucas Sivijn volstrekt kansloos te laten. Ruststand dus 3-1 in het voordeel van BAS E2.
Na rust wist Mart gelijk te scoren waardoor BAS E2 op een 4-1 voorsprong kwam. Hierna zette BAS E3 BAS E2 aardig onder druk ,maar de verdediging bestaande uit Zoë, Olaf en Lars stond goed waardoor BAS E3 niet wist te scoren. Ook miste BAS E3 het nodige geluk. BAS E2 kreeg via Bente, Mart, Lianne en Jip ook nog wat kansjes, maar gescoord werd er niet meer. Een leuke, spannende wedstrijd eindigde daardoor in een 4-1 overwinning voor BAS E2.

Daphne Grafhorst

Mart Leendertse

Jip Ziengs

Lianne Grafhorst

Lars Fidder

BAS JO11-2 - BAS E3: 4 - 1 (3 - 1)

14' doelpunt 1 - 0  Lars Fidder (-)
15' doelpunt 2 - 0  Lianne Grafhorst (-)
18' doelpunt 3 - 0  Jip Ziengs (Lianne Grafhorst)
20' doelpunt 3 - 1

26' doelpunt 4 - 1  Mart Leendertse (Lianne Grafhorst)

Opstelling BAS JO11-2 (1-2-1-2-1):