SVI E7G 4 - 4 (3 - 1) BAS JO11-2
6-9-2014, 08:30 uur
De Siggels, IJsselcentraleweg 9 Zwolle

Gelijkspel genoeg om door te bekeren

Ook deze zaterdag moesten we al weer vroeg uit de veren. Kwart over zeven stonden we weer met zijn allen gereed om naar Ittersum te rijden.
Nog wat slaperig stonden we op het veld maar schrokken al snel op van een mooie goal van Ronaldinho en dit al na 2 minuten!
2 Minuten later volgde daar gelijk een verwoestend schot van de tegenstander op, die Silvijn onmogelijk kon houden en zo waren we nu goed wakker en stond het al 1-1!
Het was gelijk duidelijk dat dit een mooie pot zou worden. De teams waren goed aan elkaar gewaagd, maar door wat geklungel in de verdediging stonden we in 1 keer 2-1 en 3-1 achter.
Dit was duidelijk geen goed beeld van de wedstrijd, want er werd van achter goed opgebouwd. Silvijn schoot iedere keer goed ver uit en die ballen werden mooi verwerkt door de voorhoede.
Ook volgden een aantal schoten op doel die iedere keer net naast gingen.
Toen was het rust. Het team werd bemoedigend toegesproken onder vakkundige leiding van Debbie en Daphne. Toch goed om te zien dat er na een paar wedstrijden al een echt team staat!
De tweede helft was dit goed te zien. Bas E2 bleef maar druk zetten op de tegenstander die nog wel 4-1 scoorden, maar geen van de spelers liet zijn of haar koppie hangen.
BAS E2 bleef loeren op de kansen en door goed overspel werd de tegenstander steeds vermoeider.
Door te blijven drukken maakte Ronaldinho 4-2 Wij zagen daarna prachtig samenspel van Mart en Ronaldinho waaruit een voorzet naar Lianne kwam en die kon de bal in het goal schoppen.
De keeper had de bal nog niet uit het net gevist of BAS bleef weer druk zetten wat nog weer een keer tot een prachtige aanval ontstond tussen Ronaldinho en Lianne, maar die ging net naast.
Op het middenveld liet Lars goed zien dat hij zijn tegenstander niet uit het oog verloor. Ze kwamen niet meer tot schieten.Tim, Zoë en Olaf lieten niemand meer door, Jip zette op het laatst nog een eindspurt in en sjouwde met Bente het hele veld op en neer. Geweldig om dit team te zien voetballen, doordat we met zijn allen bleven voetballen scoorde Ronaldinho zijn derde goal en werd het 4-4!
We zijn door in de beker!

Polly Stegeman

Ronaldinho Overman

Lianne Grafhorst

SVI E7G - BAS JO11-2: 4 - 4 (3 - 1)

2' doelpunt 0 - 1  Ronaldinho Overman (-)
4' doelpunt 1 - 1
10' doelpunt 2 - 1
12' doelpunt 3 - 1

27' doelpunt 4 - 1
32' doelpunt 4 - 2  Ronaldinho Overman (Silvijn de Groot)
35' doelpunt 4 - 3  Lianne Grafhorst (Ronaldinho Overman)
44' doelpunt 4 - 4  Ronaldinho Overman (Jip Ziengs)

Opstelling BAS JO11-2 (1-3-3):