BAS JO11-2 - Unicum E7 : 2-3

BAS JO11-2 2 - 3 (2 - 0) Unicum E7
27-9-2014, 09:00 uur

BAS E2 verliest nipt….

De tweede wedstrijd in de competitie. Al snel was duidelijk dat vooral het publiek van de tegenpartij strijdlustig en nogal duidelijk aanwezig was.
BAS E2 was lekker bezig met de opwarming en tien minuutjes voor de wedstrijd begon, gingen de spelers samen met Debbie en Daphne naar de kleedkamer voor een heuse peptalk!
Nipt iets voor negen uur kwamen de spelers de kleedkamer uitrennen om meteen met de wedstrijd te beginnen.
Binnen 2 minuten was er al een schot van de tegenpartij op onze goal. Gelukkig werd er naast geschoten, maar de toon was gezet!
BAS kwam al snel met een mooi samenspel richting het doel van de tegenpartij. Jip gaf een prachtige assist richting Mart, maar helaas geen goal.
Olaf was goed aan het verdedigen en daardoor kwam de bal weer in bezit van BAS. Lars nam de bal vanaf eigen helft richting het doel van Unicum en gaf een mooie voorzet richting Mart. Mart had een mooie schot op het doel maar helaas wederom geen doelpunt.
BAS was dominant aanwezig in het veld. Het publiek van de tegenpartij was niet geheel tevreden met de scheidsrechter omdat ze naar hun mening een paar keer niet had gefloten voor hands van een speler van BAS.
Unicum voerde de druk op en had een serieuze poging richting het doel. Een doelpunt werd voorkomen door een goede verdediging van Olaf en een mooie redding van Silvijn.
Door een mooie uittrap van Silvijn kwam de bal op de helft van Unicum en Jip gaf een mooie voorzet richting Lars, helaas geen goal.
Unicum was weer aan zet , maar werd goed verdedigd door Zoë. Ook Silvijn zorgde ervoor dat er geen bal van de tegenpartij in kwam. De tweede poging kwam gelukkig op de lat en nog steeds was het 0-0.
BAS kwam weer in balbezit door Lianne en daarna richting Lars. Door een erg mooie voorzet van Lars scoorde Mart het eerste doelpunt voor BAS! 1-0
Bas komt al gauw weer in balbezit door een goede verdediging van Tim volgt er een mooie aanval van BAS: Lianne passt de bal naar Bente en Bente geeft een mooie assist aan Jip. Jammer genoeg gaat de bal over het doel. Maar wat een mooi samenspel.
Dan krijgt Unicum een corner. Lianne schept de bal mooi weg en daardoor is het gevaar even geweken.
Lars gaat vanaf de eigen helft richting het doel van de tegenpartij. Wat is die jongen snel en behendig! En het resultaat is een doelpunt! 2-0
Weer komt BAS aan zet en ditmaal doet Jip een mooie poging maar helaas gaat de bal weer over. Wel goed gedaan!
BAS heeft in de eerste helft veel kansen gehad en de tussenstand had meer kunnen zijn dan de 2-0, maar de fans van BAS zijn dik tevreden.
Dan breekt de 2e helft aan. Er is al gauw veel meer druk op onze helft. En al gauw is het 2-1.
BAS doet zeker z’n best om de bal weer in bezit te krijgen en blijft ervoor gaan. Er wordt wel degelijk goed verdedigd door Olaf, Lars en Tim maar ondanks dat wordt het 2-2.
Onze aanvallen zijn een stuk minder dan in de 1e helft. Lianne en Bente doen een mooie poging maar geen doelpunt. Zoë blijft storen en ook Lars probeert met man en macht om een punt te scoren maar het mag niet baten. Het wordt zelfs 2-3.
Het blijft bij 2-3. Al met al goed gespeeld door beide teams. De teams waren goed aan elkaar gewaagd.
Wederom trots op onze E2!

Els de Groot

Lars Fidder

Mart Leendertse

BAS JO11-2 - UNICUM E7: 2 - 3 (2 - 0)

9' doelpunt 1 - 0  Mart Leendertse (Lianne Grafhorst)
15' doelpunt 2 - 0  Lars Fidder (-)