BAS JO11-2 - Zeewolde E11 : 5-2

BAS JO11-2 5 - 2 (0 - 2) Zeewolde E11
13-9-2014, 09:00 uur

Sterke competitiestart van de E2!

Om ongeveer 8.20u stonden de dames en heren E2 al klaar op het veld. En ze hadden er weer veel zin in zo te zien. Dus dat beloofde na vorige week weer een leuke en spannende wedstrijd te worden.
Voor de wedstrijd uit gingen ze nog 1 voor 1 op de foto om straks weer mooi op de site van BAS te kunnen prijken en daarna gingen ze los.
Zeewolde schiet af om 9.00u precies en begint direct met de aanval op het doel van BAS. Gelukkig staat onze keeper Silvijn ervoor. Maar het geeft direct de strijdlust aan van dit uitsluitend uit mannen bestaande team uit Zeewolde. Gelukkig liggen de dames en heren van BAS E2 daar niet wakker van en testen de achterhoede van Zeewolde daarna. Er wordt goed overgespeeld door BAS en ook Zeewolde laat in deze fase van de wedstrijd mooi voetbal zien. De achterhoede wordt sterk vertegenwoordigd door ons van Montfoort ”blok” Zoë en Olaf en afwisselend Lianne , Lars en Tim die overigens ook in de voorhoede prachtig voetbal laten zien. De voorhoede bestaat op dit moment van de wedstrijd uit Bente, Mart en Jip. En later zal Tim ook in actie te zien zijn als aanvaller. Helaas vandaag zonder ons top scorer Ronaldinho maar die zal er volgende week weer wel bij zijn. Desondanks lijkt het in de eerste helft, na eerst nog een grote kans voor Bente (net naast) dat de winst naar Zeewolde zal gaan. In de zevende en negende minuut van de wedstrijd komt Zeewolde op 2 punten voorsprong te staan. Onze E2ers, misschien even uit het lood geslagen herstellen zich supersnel en na nog eens 3 minuten schiet Lianne BAS naar 1-2 stand. Ons E2-Team schakelt vanaf nu over op stand aanvallen en het lijkt er bijna op dat Lianne er nog één gaat zetten voor de tweede helft. Daarna nog twee corners voor Zeewolde maar Silvijn houd met zijn achterhoede goed stand .
Dat gaat wat worden in de tweede helft!
En dat klopt want in de tweede helft gaat BAS vol gas door naar de 2-2 stand door een mooie voorzet van Lars naar Mart in de eerste 60 seconden . Gelijk wordt de druk op Zeewolde opgevoerd en na ongeveer 4 minuten 3-2 voor BAS . Nu lijkt Zeewolde wat aangeslagen en door een hard werkende achterhoede van BAS en goed gebruik van het hele veld wordt het niet veel later 4-2 ook nu weer door een mooie voorzet schiet Mart z’n derde doelpunt!! Fantastisch voetbal en er wordt prachtig overgeschoten en samen gewerkt met elkaar echt een goed team staat hier ! Silvijn houdt goed contact met de achterhoede en zijn aanwijzingen worden goed opgevolgd. Lars is snel behendig en gaat net als Tim voor elke bal, grote klasse jongens. En de meiden van dit team vormen een charme offensief tegen elk mannenteam want jullie lopen of pingelen ze er allemaal uit reken er op dat ze daar van schrikken!! Iedereen is doelgericht bezig en alles klopt en dan ….. is er gewoon nog een mogelijkheid voor Lianne om een 2e prachtige doelpunt te maken vanuit de linker flank. Het team ging voldaan naar de kleedkamers er was goed gewerkt.
BAS E2 - Zeewolde E11
5 - 2

Ik zie al uit naar de volgende wedstrijd want als jullie zo door blijven spelen dan worden jullie kampioenen. Succes allemaal !

Jan Leendertse

Mart Leendertse

Lianne Grafhorst

BAS JO11-2 - ZEEWOLDE E11: 5 - 2 (0 - 2)

7' doelpunt 0 - 1
9' doelpunt 0 - 2

13' doelpunt 1 - 2  Lianne Grafhorst (Mart Leendertse)
26' doelpunt 2 - 2  Mart Leendertse (Lars Fidder)
30' doelpunt 3 - 2  Mart Leendertse (-)
35' doelpunt 4 - 2  Mart Leendertse (Jip Ziengs)
42' doelpunt 5 - 2  Lianne Grafhorst (-)

Opstelling BAS JO11-2 (1-3-3):