Nunspeet E5 6 - 3 (3 - 1) BAS JO11-2
16-5-2015
De Wiltsangh, Sportlaan 1 Nunspeet

Helaas geen revanche tegen Nunspeet

Na verlies in de 1/4 finale beker hoopte de leiders Debbie en Daphne dat BAS E2 voor revanche zou gaan tegen Nunspeet E5 voor de competitie. De wedstrijd ging echt nog wel ergens over aangezien we bij winst nog vierde zouden kunnen worden, maar bij verlies achtste zouden eindigen.

Helaas zat het er vandaag niet in. BAS E2 begon wel voortvarend. Gedurende de eerste tien minuten werd er goed gevoetbald en het resultaat was een goal in de vierde minuut gevolgd door nog een paar kansen, maar daarna begon het te draaien bij Nunspeet E5. BAS E2 liet de mannen uit Nunspeet in de wedstrijd komen door ze alle ruimte te geven om te voetballen. In 10 minuten tijd kantelde de wedstrijd, mede door een eigen goal van BAS E2 en stond Nunspeet E5 met rust 3-1 voor.

Na de peptalk in de rust ging BAS E2 weer goed van start en weer werd dat beloond door een prachtig doelpunt van onze topscoorder van dit seizoen Mart. Hij werd weggestuurd door een messcherpe pass van Lars en weet met een krachtig schot de keeper van Nunspeet te passeren. Maar toen drie minuten later wederom een eigen doelpunt werd gemaakt gingen de koppies weer hangen, was er geen aansluiting op het middenveld en vloeide de kracht uit de spelers van BAS E2. Dit resulteerde in een eindstand van 6-3.

De competitie is dus ten einde met een achtste plaats (10 gespeelde wedstrijden, 12 punten, 30 doelpunten voor, 34 doelpunten tegen). We zullen met BAS E2 nog met twee toernooien meedoen: 30 mei in de middag in Dronten en 6 juni in de ochtend in Doornspijk. Informatie hierover volgt nog.

Casper, Marcel, Debbie en Daphne bedanken jullie voor jullie inzet en het leuke seizoen en wensen jullie veel voetbalplezier met jullie nieuwe team in het nieuwe seizoen!!

Daphne Grafhorst

Mart Leendertse

Lars Fidder

NUNSPEET E5 - BAS JO11-2: 6 - 3 (3 - 1)

4' doelpunt 0 - 1  Mart Leendertse (Lianne Grafhorst)
15' doelpunt 1 - 1
20' doelpunt 2 - 1
24' doelpunt 3 - 1

32' doelpunt 3 - 2  Mart Leendertse (Lars Fidder)
35' doelpunt 4 - 2
38' doelpunt 5 - 2
40' doelpunt 5 - 3  Lars Fidder (Lianne Grafhorst)