Veensche Boys E2 3 - 2 (2 - 2) BAS JO11-2
25-2-2012
Sportpark Nijkerkerveen, Westerveenstraat 42 Nijkerkerveen

Bas E2 verliest oefenwedstrijd van Veensche Boys E2

Vandaag stond er een oefenwedstrijd op het programma tegen Veensche Boys E2. Ze spelen net als wij in de 3e klasse. Het beloofde dus een leuke en spannende wedstrijd te worden. We misten vandaag alleen Dirk. Die deed mee aan de driedorpenloop.
We speelden pas om 10 uur, maar het leek of de jongens nog niet helemaal wakker waren. Binnen 5 minuten kreeg Veensche Boys al 2 100% kansen. Gelukkig waren die niet scherp in de afronding. Niet veel daarna was het alsnog raak. Een mooie aanval werd ook goed afgerond. Het betekende een 1-0 achterstand en dat was op dat moment meer dan verdiend. Wij kregen maar zelden kansen. En uit een corner kregen we de bal niet weg en kreeg de verdediger de bal. Die dacht niet na en haalde vol uit. Snoeihard belandde de bal in het net. En zo was het alweer 2-0. Niet echt een sterk begin. Na wat omzettingen ging het beter. Een aantal kansen van Sebastiaan en Selim ging mis. Maar vanuit een ingooi en goede pass van Abdel kreeg Sebastiaan de bal. Die passeerde zijn mannetje en schoot keurig raak. 2-1. Niet veel later was er een gevecht in de hoek bij de tegenstander. Stef onderschepte de bal en Jordan kan er mee door. In plaats van een voorzet schoot die zelf. Keeper was ook verrast en het was raak: 2-2. Dat was ook de ruststand.
In de 2e helft zijn we bijna niet in de problemen gekomen, maar zelf ook niet heel veel kunnen creëren. We kregen een paar kansen via Sebastiaan, Sil en Selim. Die konden dit niet afmaken. Daarentegen profiteerde Veensche Boys van een communicatiefout tussen Abdel en Selim. Het was toen 3-2 en dat was ook de einduitslag. Het was spannend genoeg, maar volgende week in de competitie moet het beter. Hopelijk is iedereen dan goed uitgerust van de vakantie en kunnen ze vol aan de bak gaan.