BAS JO11-2 - IJVV E2 : 0-21

BAS JO11-2 0 - 21  IJVV E2
12-11-2011

Bas kan goede lijn niet doorzetten.

Na een goed wedstrijd tegen Zwolsche Boys E1 stond vandaag een thuiswedstrijd tegen IJVV E2 op het programma. IJVV E2 stond voor de wedstrijd 3e en was nog vol in de strijd voor plek 2. Dus voor hun stond ook nog veel op het spel. We misten vandaag 2 spelers. Jordan was weg en Selim was ziek. Dat was voor ons dus wel even een groot gemis. En dat was vanaf de eerste minuut te zien. We konden niet hetzelfde spelletje spelen als vorige week. We verloren veel duels en er was weinig inzet. Er moet ook bij gezegd worden dat IJVV goed op elkaar was ingespeeld. Maar bij ons werden er ook nog wat stomme foutjes gemaakt zodat het IJVV niet echt moeilijk werd gemaakt. We kregen in de 1e helft maar 1 of 2 kansen. En dat waren counters. De ruststand was uiteindelijk 0-9 en dan mochten we nog niet klagen want IJVV miste ook nog veel kansen.
In de rust hebben we gezegd dat er meer inzet moest komen en dat we maar moesten proberen zo min mogelijk tegengoals te krijgen. En begin tweede helft leek dat ook het geval. We hadden een goede kans gekregen, alleen die werd niet helemaal goed uitgespeeld. Toen eenmaal de 10e en 11e tegengoals erin zaten was het helemaal gedaan. Er werd toen helemaal niet meer gespeeld, maar er werd nog wel gevochten om niet te veel tegengoals te krijgen. Dus dat was zeker nog wel positief. Maar je zag aan IJVV dat ze echt ergens om speelden, omdat voor hun het doelsaldo voor de tweede plek wel eens heel belangrijk kan worden. En dat was dus duidelijk te zien. Ze bleven doorgaan tot het eind en de uitslag was uiteindelijk 0-21. Ondanks dat wij geen goede wedstrijd speelden was het toch duidelijk dat IJVV veel te sterk voor ons was. We spelen nog twee wedstrijden in deze competitie: uit tegen WVF E4 en thuis tegen Reaal Dronten E1. Hopelijk kunnen we de competitie dan in ieder geval nog een beetje positief afsluiten.