WHC E8 2 - 10  BAS JO11-2
7-5-2011
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

BAS pakt overtuigende overwinning en is Kampioen!

Vandaag stond de kampioenswedstrijd op het programma. Het was een uitwedstrijd bij WHC E8. We misten in deze wedstrijd toch nog 2 spelers. Het waren Stef en Sebastiaan die nog op vakantie waren. Daarom deed Dirk uit de E3 weer mee. We begonnen de wedstrijd een beetje afwachtend. Zo kregen beide team wat kansen om te scoren maar dat gebeurde niet. Totdat WHC een ingooi kreeg. De bal werd in een keer ingegooid naar de spits die de bal een stukje mee nam en prachtig in de kruising scoorde. 1-0 WHC. Dat was voor ons toch wel een verrassing. Maar we bleven voetballen en vechten voor de overwinning. Maar een paar mooie aanvallen werd de verdediging van WHC getest. Dit leidde eerst nog niet tot doelpunten totdat Tijmen vanaf rechts de bal voor gaf. Nils hoefde de bal alleen nog maar binnen te tikken en het was 1-1. Toen kwam de bas trein op gang. Eerst was het Tijmen die 2 prima goals maakte en de stand op 1-3 had gezet. Daarna was het wederom een goede actie van de superiure Tijmen die de bal geweldig voor gaf en Dirk zag scoren. 1-4. Niet veel later een foutje in de verdediging van WHC waar Abdel goed van profiteerde en de 1-5 maakte. En ook nog vlak voor rust scoorde ook Nils zijn 2e. 1-6. In de 2e helft werd iets gas terug genomen. Maar toch lag de 1-7 er snel in. Het was wederom Tijmen die scoorde. Daarmee maakte hij alweer zijn 3e van de wedstrijd. Daarna kwamen er een paar mooie minuten voor E3 speler Dirk. Hij scoorde in 5 minuten tijd 2 keurige goals. Vooral de 1-9 zal nog lang over gepraat worden. Vrije trap op middenlijn. Jasper met een geweldige pass zet die Dirk 1 op 1 met keeper en scoorde netjes. Toen mocht onze Klaas Jan Dion ook nog even voorin voetballen. Paar seconden voor tijd werd die weer de diepte in gestuurd door Jasper en onze Klaas Jan scoorde hem natuurlijk. Ondertussen hadden we ook nog een tegengoal goal gekregen waardoor de eindstand op 2-10 kwam. Groot feest na afloop want het kampioenschap was winnen. Netjes gedaan jongens. Een prima wedstrijd laten zien. Complimenten. Nu volgende week nog tegen Dos Kampen de nummer 2 om als ongeslagen kampioen te eindigen. Maar voor de jongens is het na afloop leuker want dan gaan ze de begeleider anders de douche duwen. En er staan dan nog veel meer verrassingen te wachten. Dus op naar volgende week.