VSCO '61 E4 2 - 5  BAS JO11-2
16-4-2011
De Heughte, Zwarteweg 15 BG Oosterwolde GLD

Bas wint ook van Vsco.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Vsco op het programma. We misten vandaag alleen de geblesseerde Coen. Stef begon op de bank. Hij was eindelijk weer terug na een blessure. We begonnen goed en als snel lag de 1-0 binnen. Het was Nils die hem maakte na een goede solo actie. Het was een mooie 1e helft en het spel golfde over en weer. Het was Vsco die de 1-1 maakte. Lange bal van achteruit en ze stonden bij ons achter in niet goed op te letten en de spits maakte de gelijkmaker. Het was een prachtige wedstrijd met veel spanning. Beide teams gingen vol voor de overwinning en dat leverde een prachtige pot voetbal. Het was Tijmen(man in vorm) die de stond op 1-2 bracht. Na een voorzet van Nils scoorde Tijmen de 1-2. Het was voor Tijmen alweer zijn 2e goal met links. Niet veel later scoorde Tijmen zijn 2e goal en was het 1-3. Weer een goede aanval en Tijmen stond aan het einde van de aanval op de bal erin te schieten. Maar nog voor rust maakte Vsco het weer spannend. De rechtshalf van hun kwam door het midden door en schoot raak. 2-3. Maar gelijk vanaf de aftrap ging Nils een paar man voorbij en speelde de bal naar Jaspen. Die ging zijn mannetje voorbij en schoot de bal in de korte hoek. Tot ieders verbazing ging de bal erin en stond het 2-4. Dat was ook de ruststand. Wat een prachtige 1e helft zeg. In de 2e helft gebeurde dan weer weinig. Achterin stond het goed met Abdel en Stef. Voorin kregen we genoeg kansen alleen Tijmen kon net niet zijn 2e scoren. Waardoor hij zijn zakje snoep mis liep. Toch was het spel best goed en werd er goed naar elkaar overgespeeld. Iets wat vorige week erg fout ging was vandaag stukke beter. Uiteindelijk beslister de niet fitte Sil de uitstand op 2-5. Hij stond er net in en scoorde na een voorzet van Sebastiaan. Een goede 2-5 overwinning na een prachtige wedstrijd. Complimenten voor een goede wedstrijd. Uitblinker was wel Abdel die achterin de boel dicht hield. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen KHC. Hopen dat Coen dat ook weer fit is.