Go Ahead K. E5 1 - 4 (1 - 1) BAS JO11-2
26-3-2011
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Bas in 2e helft langs Go Ahead Kampen

Vandaag stond de wedstrijd tegen Go Ahead Kampen op het programma. We misten vandaag Stef(blessure) en Sil(weekend weg). Daardoor speelde er 2 jongens van de E3 mee. Dat waren Dirk en Ruben. Het was de wedstrijd tegen de nummer 3 van de competitie. Go Ahead had nog maar 1 keer verloren en de rest gewonnen. Dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vanaf het begin was al duidelijk dat Go Ahead verdedigend speelde en hoopte door snelle counters te scoren. We kregen een paar redelijk goede mogelijkheden maar die waren niet aan onze spitsen besteed. En uit het niets kreeg Go Ahead een corner. Die werd niet helemaal goed weggewerkt en het afstandschot ging er prachtig in. 1-0. Daarna ging het spel beide kanten op met aan beide kant goede mogelijkheden om te scoren. Maar uiteindelijk lukte het ons op de gelijkmaker te maken. Het was onze man in vorm. Tijmen die via links naar binnen kwam en met rechts in de korte hoek schoot. 1-1. Dat was ook de ruststand. Gelukkig wou Abdel wel keepen in de 2e helft. Want aangezien Sil er niet was en Nils ook een helft wou spelen hadden we geen keeper. Maar Abdel wou wel een helft keepen. Het spel in de 2e helft was eigenlijk het zelfde als het spel op het einde van de 1e helft. Het kon beide kanten op gaan. Maar toch scoorde wij de 1-2. Het was Nils die met een solo actie de voorsprong op het scorenbord bracht. 1-2. Niet veel later veroverde Dion de bal op het middenveld en bleef rustig en zag Jasper vrij staan op rechts. Die niet nadacht maar gelijk door speelde op Nils die in het midden helemaal vrij stond en ook binnen schoot. Mooie aanval en dus de 1-3 voorsprong. Daarna kwam Go Ahead aan zetten en kreeg een aantal grote kansen. De eerste kansen kwamen uit de 5 corners op rij voor Go Ahead. Met kunst en vlieg werk ging de bal niet het goal in. Maar toen moest de grootste kans nog komen. Het was een uittrap van de keeper die via nog een spelers van hun bij de spits belanden en die kwam 1 op 1 met Abdel. Abdel kwam goed uit en de spits schoot hem uiteindelijk naast. Niet veel later maakte Nils zijn derde van de wedstrijd en was de westrijd gespeeld. Na goed samen spel samen met Tijmen schoot Nils de 1-4 binnen. Dat was ook de uitslag. Zo blijven we nog zonder puntverlies na 6 wedstrijden. Keurig gedaan jongens. De jongens van de E3 Ruben en Dirk speelde ook een prima pot. Complimenten aan jullie jongens en bedankt. Volgende week geen competitiewedstrijd maar voor die week erop wacht IJVV.