25-9-2010
De Vegtlust, Boerendanserdijk 53-55 Zwolle

Bas onderuit tegen sterk Berkum

In het zonnige Zwolle begonnen we aan een lastige uitwedstrijd.
Berkum dat net als ons 3 punten uit de eerste twee wedstrijden had gehaald begon sterk aan de wedstrijd.
Binnen een paar minuten was al duidelijk dat het een onmogelijk was om hier 3 punten mee naar huis te nemen.
Ruststand was dan ook al 8-0 met een paar prachtige goal aan de zijde van Berkum.
Tweede helft begonnen we met Abdel op goal en Sil ging naar de spits. Je kon zien dat ze er in de tweede helft nog wat van wilden maken maar de eerste twee grote kansen (één van Sil en één van Tijmen) gingen er nog niet in.
Maar uiteindelijk kwam de beloning er dan toch; de eerste na een goeie redding van de goed keepende Abdel die gelijk de bal naar voren schoot precies in de voeten van Sil die zijn mannetje passeerde en scoorde. Uiteindelijk scoorde we nog een goal. Na een mooie bal van Stef schoot Tijmen mooi raak.
De uitslag was uiteindelijk 14-2 maar we hebben toch een goeie tweede helft laten zien. Bij de penalty's kon je goed zien dat er op de training op was geoefend want vijf van de zeven waren raak.

Volgende week uit tegen YVV en dan zullen we zien of we daar wel de 3 punten kunnen pakken.