WHC E5 5 - 3  BAS JO11-2
11-9-2010
Mulderssingel, Hoeloosweg 15 Wezep

WHC E5 - BAS E2

Bijna alle spelers van de E2 waren vrijdagavond meegeweest om loten te verkopen voor de Grote Club aktie. Dit was heel gezellig en ook geslaagd; er zijn al 50 loten verkocht!! Maar het werd uiteindelijk ook wat laat. Sommige spelers konden hierdoor zaterdag moeilijk uit bed komen. Nu moesten we dit keer wel heeeeeeel erg vroeg op pad (kwart over 7) en dat is dan ook niet helemaal gelukt. We kwamen te laat aan in Wezep, waardoor we eigenlijk geen tijd hadden voor de warming up. Maar gelukkig was de tegenpartij zo sportief om ons wat extra minuten te geven om even warm te kunnen lopen.
De wedstrijd begon en ging een poosje aardig gelijk op. Na een minuut of 10 scoorde de tegenpartij 1-0. Het doelpunt viel uit een ingestudeerde hoekschop waarbij de bal gespeeld werd naar een speler die erg lang was. Die kon de bal vervolgens zonder moeite inkoppen; hier was gewoon geen houden aan voor Sil.
De achterstand stimuleerde ons om nog beter ons best te gaan doen en er kwamen voor rust nog een aantal mooi opgezette aanvallen. Goed samenspel waarbij Stef, Sebastiaan en Tijmen goed overzicht hadden en mooi overspeelden naar vrijstaande spelers voorin. Nils zorgde voor de 1-1 en vlak voor rust maakte Jasper er nog 2-1 van in ons voordeel.
Na de rust werd de voorsprong door Jasper verder uitgebouwd naar 3-1. Maar toen sloeg het spel om. Er kwamen twee corners die op dezelfde manier werden genomen en benut als in de eerste helft. Wij konden alleen maar toekijken.....
En hoewel Coen een paar hele mooie reddingen had en Dion veel ballen voor het doel wegwerkte, konden we niet voorkomen dat de tegenpartij nog twee doelpunten maakte. De eindstand was 5-3 in het voordeel van de tegenpartij.
De wedstrijd hebben we jammer genoeg verloren, maar de inzet was geweldig. Iedereen heeft geweldige wedstrijd gespeeld. Ook het samenspelen gaat steeds beter. Ga zo door, dan kan een overwinning niet uitblijven!