BAS JO11-2 - Zeewolde E11 : 1-5

BAS JO11-2 1 - 5 (1 - 2) Zeewolde E11
10-4-2010, 09:00 uur

BAS E2 kan niet stunten

BAS E2 heeft niet kunnen stunten tegen nummer 3 Zeewolde. De mannen deden er alles aan om de punten in Biddinghuizen te houden, maar helaas mocht het niet zo zijn. Doelpuntenmaker aan de kant van BAS was Erik Visser.

BAS begon, zoals vooraf gezegd, super aan de wedstrijd. Iedereen liet zien dat ze vandaag wouden winnen en de inzet was goed waartenemen. Dit resulteerde in een paar kleine mogelijkheden voor BAS, maar de stand bleef nog 0-0. BAS deed er alles aan, maar het was goed te zien dat Zeewolde bovenin de ranglijst staat. De verdedigers hadden hun handen vol aan de goede spits van de Zeewoldenaren, maar de kansen die hij kreeg liet de 'nummer 9' onbenut.

Toch was het BAS wat uiteindelijk de score opende. Erik Visser stoomde op over de rechterkant en liep vier man zo voorbij. Uiteindelijk haalde Visser genadeloos uit en de bal zeilde de kruising in. 1-0!!

Dit was loon naar werken, BAS vocht voor wat het waard was. Dat dit nog geen hele wedstrijd kan en het vele wissellen hier ook niet aan bijdraagt werd meteen duidelijk. Er werden vier wissels doorgevoerd, waardoor de zeven die nu in het veld stonden even moesten wennen. Zeewolde maakte hier dankbaar gebruik van en draaide de score snel om. Binnen een paar minuten tijd was het 1-2.

De wedstrijd ging op en neer met kansen voor beide goals. Mohammed Hussein kreeg nog een kleine mogelijkheid net voor rust, maar hij wist de kans niet te benutten.

In de rust werden er vooral complimenten uitgedeeld over de getoonde inzet en ook over het spel. Bij vlagen werd er in de eerste helft echt gevoetbald en dat was goed om te zien.

In de tweede helft kakte BAS dan toch wat in. Binnen drie minuten vergroote Zeewolde de voorsprong naar 1-3. Toch was het typerend voor het BAS van zaterdag dat de knop weer om ging en BAS er weer voor ging strijden. Mohammed Hussein vergat alleen een doelpunt te maken. "Normaal gesproken maakt hij ze, vandaag niet. Dat kan een keer gebeuren", aldus trainer Foppen.

Helaas kreeg BAS dus geen loon naar werken. 'Mo' miste nog een grote kans en daarmee was het aan BAS kant gedaan. Zeewolde liep uiteindelijk uit naar 1-5, maar dat was wat geflatteerd.

De grote inzet die de begeleiding zag was overweldigend. "Dit was precies wat er miste en vandaag was het eindelijk wel te zien. Als we zo doorgaan, winnen we vanzelf. En met zo'n overtuigende yel staan we voor de wedstrijd al met 1-0 voor", zei trainer Wouter Foppen.

Volgende week speelt BAS opnieuw thuis. Dan staat Unicum E3 op het programma. Ook deze wedstrijd begint om 09.00.

Wouter Foppen

Erik Visser

BAS JO11-2 - ZEEWOLDE E11: 1 - 5 (1 - 2)

6' doelpunt 1 - 0  Erik Visser (-)