Lelystad '67 E13 7 - 5 (2 - 2) BAS JO11-2
27-2-2010, 08:45 uur
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

BAS E2 strijdend ten onder

BAS E2 heeft afgelopen zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd verloren. In Lelystad werd het tegen SVL E13 7-5. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Mike Mul(2x), Ramazan Yigit, Mohammed Hussein en Nils Oskam.

Voor de rust ging het gelijk op. BAS wist de vele kansen niet te benutten, waar SVL messcherp was voor de goal. Vooral de tweede goal van SVL was van grote schoonheid. De spits zette een actie in, ging langs drie man van BAS, en lobte de bal over gelegenheidskeeper James. De rust werd bereikt met een tussenstand van 2-2.

Na de rust veranderde er weinig in het spelbeeld. BAS had het betere van het spel en creeerde genoeg kansen. Echter waren de spitsen niet scherp genoeg voor het doel. SVL maakte hier dankbaar gebruik van en kwam tot twee maal toe op voorsprong. BAS zorgde ervoor dat dit weer terug werd gedraaid, maar de 5-4 was de nekslag.

SVL liep uit naar een 7-4 voorsprong en dat Mike Mul nog tekende voor de 7-5 was voor de statistieken.
Zo verloor BAS zijn eerste wedstrijd van de competitie, maar zeker niet terecht. "We hadden duidelijk het betere van het spel, we voetbalden echt heel goed. Helaas werd dit niet uitgedrukt in de score", aldus trainer Wouter Foppen.

Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen ASVD E5 op het programma. Hopelijk behaalt de E2 dan de eerste punten.

Wouter Foppen.

Mike Mul

Nils Oskam

Ramazan Yigit

Mohammed Hussein

LELYSTAD '67 E13 - BAS JO11-2: 7 - 5 (2 - 2)

9' doelpunt 1 - 0
14' doelpunt 1 - 1  Mohammed Hussein (Nils Oskam)
17' doelpunt 2 - 1
25' doelpunt 2 - 2  Mike Mul (Mohammed Hussein)

27' doelpunt 3 - 2
32' doelpunt 3 - 3  Ramazan Yigit (-)
37' doelpunt 4 - 3
44' doelpunt 4 - 4  Nils Oskam (-)
45' doelpunt 5 - 4
47' doelpunt 6 - 4
48' doelpunt 7 - 4
50' doelpunt 7 - 5  Mike Mul (-)

Speler van de wedstrijd: Ramazan Yigit

Opstelling BAS JO11-2 (1-2-1-2-1):