ZAC E3 2 - 4 (2 - 2) BAS JO11-2
28-11-2009, 08:30 uur
Jo van Marle sportpark, Landsheerlaan 42-44 Zwolle

BAS E2 grijpt laatste strohalm

BAS E2 heeft in een zenuwslopende wedstrijd eindelijk drie punten gepakt. Tegen ZAC E3 uit Zwolle werd het na een goede tweede helft 2-4. Doelpuntenmakers waren Mohammed Hussein(3x) en Dennis Smit.

De wedstrijd begon meteen goed voor BAS. Na een aantal kleine mogelijkheden was het topscorer Mohammed Hussein die de score opende. Een goede pass van Nils Oskam zette 'Mo' alleen voor de keeper en hij maakte het koeltjes af.

Direct na deze openingsgoal maakte ZAC weer gelijk. Onoplettendheid achterin bij BAS zorgde ervoor dat de Zwolse club langszij kon komen. Toch liet BAS het er niet bij zitten. Een goede individuele actie van Twan Lassche leidde tot een strakke voorzet, die terecht kwam bij de goed vrijgelopen Dennis Smit. Die wist wel raadt met dit buitenkansje en tikte de 1-2 binnen.

Iedereen was er nu van overtuigd dat er wat te gebeuren stond in het Zwolse, maar toch kwam ZAC binnen 3 minuten opnieuw terug. BAS stond weer te lang te genieten van de voorsprong en zodoende werd het snel weer 2-2.

In de rust werd er gehamerd op het samen aanvallen en samen verdedigen en dat we vooral door moesten blijven gaan. Zouden we dit doen, dan konden we best wel eens gaan winnen!

Direct na rust had BAS het beste van het spel. ZAC zakte vooral in en probeerde er snel uit te komen. BAS had zo'n overwicht dat het uiteindelijk ook 2-3 werd. Een schitterende aanval, met een mooie assist van Ramazan Yigit, werd weer afgerond door Mohammed Hussein.

Twee minuten na de 2-3, zorgde opnieuw 'Mo' voor de bevrijdende 2-4. Iedereen was uitzinnig van vreugde, wat leidde tot verlies van de concentratie. Ballen werden zomaar bij de tegenstander in de voeten gespeeld, maar die wist hier geen raad mee.

Zodoende wisten de jongens en meisje van de E2 toch nog een wedstrijd te winnen. Het was vandaag goed duidelijk dat veel spelers, in vergelijking met het begin van de competitie, sterk gegroeid zijn. Vol door trainen en na de winter weer met het volle vertrouwen beginnen aan de nieuwe competitie!

Een trotse trainer..

Mohammed Hussein

Dennis Smit

ZAC E3 - BAS JO11-2: 2 - 4 (2 - 2)

6' doelpunt 0 - 1  Mohammed Hussein (Nils Oskam)
7' doelpunt 1 - 1
21' doelpunt 1 - 2  Dennis Smit (Twan Lassche)
24' doelpunt 2 - 2

28' doelpunt 2 - 3  Mohammed Hussein (Ramazan Yigit)
29' doelpunt 2 - 4  Mohammed Hussein (-)

Speler van de wedstrijd: Mohammed Hussein

Opstelling BAS JO11-2 (1-2-1-2-1):