BAS JO11-2 - Reaal Dronten E2 : 2-3

BAS JO11-2 2 - 3  Reaal Dronten E2
21-3-2009

BASe2 GEEFT WINST UIT HANDEN

Reaal had hetzelfde aantal punten als wij: 3 punten uit 4 wedstrijden. Er waren mogelijkheden om drie punten te pakken dus. Het was Scot zijn beurt om met ons mee te doen en we waren weer als vanouds met negen spelers. De wedstrijd kwam langzaam op gang met aan beide zijden weinig kansen. Het duurde een kwartier voordat de score werd geopend door Reaal. Vanuit een corner werd koelbloedig de bal ingetikt. Tot de rust waren er voor beide partijen enkele kansen. Nog voor rust was het Marije die op aangeven van Rick haar verdiende doelpunt maakte. Vlak voor het doel wist ze de keeper te verschalken: 1-1. In de rust hebben we besproken dat we gerust meer lef kunnen tonen, naar elkaar kunnen roepen en voor de winst kunnen gaan.

We kwamen na rust ook goed uit de startblokken en toonden goed spel. Patrick schoot nog een bal op de lat. Kort na rust was het Ruben die vanaf links de bal in het doel schoot en zo kwamen we verdiend op voorsprong; 2-1. Wesley raakte geblesseerd aan zijn duim (nagel dubbel) bij een heldhaftige redding. Hidde nam zijn plaats in. Helaas ca. 10 minuten voor tijd maakte Reaal de gelijkmaker en 5 minuten voor tijd viel het beslissende doelpunt van Reaal. Een aanval over rechts die niet kon worden gestopt en van enige afstand, over de grond in het doel werd geschoten.

We waren toch wel goed te spreken over de inzet en het spel. Jammer van die net even te makkelijk weggeven tegendoelpunten en dat het met onze kansen niet meezat. Na twee wedstrijden knokken hadden we zeker punten verdiend.