ZAC E3 9 - 6  BAS JO11-2
7-2-2009
Jo van Marle sportpark, Landsheerlaan 42-44 Zwolle

7 februari 2009 ZAC e3 – BAS e2 9-6

Om half tien moesten we aftrappen op het kunstgras van ZAC in Zwolle. Er volgde een spannende strijd tot in het beging van de 2e helft. De ruststand was 3-3 en om beurten scoorden we. Zij eerst en wij daarna en deze ruststand was niet onverdiend tegen deze sterke ploeg. Na rust konden we het sterke spel niet vasthouden en kwamen we behoorlijk onder druk te staan. In korte tijd stonden we met 7-3 achter en was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. We kwamen nog terug tot 8-6 en Walid schoot met die stand nog op de paal. Dan hadden het nog spannende laatste minuten geworden. Echter ZAC scoorde de 9-6 in de laatste minuut. Het getoonde spel en de inzet was goed. Jammer van die 4 tegengoals in korte tijd.