2016/2017
voorjaar 3e klasse 02

Seizoen afgesloten met een klinkende overwinning op de JO11-2 ouders!

29 mei 2017

In een spannende pot onder erbarmelijke omstandigheden is het team erin geslaagd een overwinning uit het vuur te slepen. Tegenstander was lastig, maar niet lastiger dan we gedurende afgelopen seizoen gewend zijn geraakt.

Onder de felle zon en een temperatuur tegen de 30 graden is op 20 mei de laatste wedstrijd die op de planning stond afgewerkt. Het werd een mooie, spannende pot waarbij JO11-2 de gehele wedstrijd tegen een achterstand aankeek. Door goed samenspel, tomeloze inzet, een ijsje om af te koelen tijdens de rust en uitstekend keeperswerk in de eerste - en tweede helft kwam het team vlak voor het einde van de wedstrijd gelijk, om in de laatste seconden van de pot de overwinning te claimen: 7-6.

Wat ons betreft een heel mooie afsluiting van een prima seizoen. Ondanks het feit dat we het voetballend erg lastig hebben gehad en ondanks de personele uitdagingen, hebben we elke week het plezier in het voetballen weten te bewaren. Super.

Enorm bedankt voor jullie inzet en het mooie afscheidscadeau!

Heel veel succes volgend seizoen, waar je ook terechtkomt!!